Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/5/7/edwelope.se/httpd.www/wp-content/themes/heisengard/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Villa Playari - EDWelope AB

Villa Playari

Omvårdnadsplatser för dig med behov av omvårdnad dygnet runt

Villa Playari är beläget strax utanför Thessaloniki med naturen runt hörnet och erbjuder omvårdnadsplatser för dig med behov av omvårdnad dygnet runt.

I Villa Playari välkomnas du som på grund av stora och varaktiga funktionsnedsättningar behöver hjälp med dina grundläggande behov, till exempel hjälp med din personliga hygien, måltider eller att kommunicera med andra människor.

Förutom våra permanenta boendeplatser finns möjlighet till korttidsboende.

Korttidsboende innebär att du bor hos oss under en begränsad period med service och omvårdnad dygnet runt. Det kan till exempel vara i avvaktan på annat boende eller för att ge avlastning för närstående.

Du bor i eget rum men givetvis har du möjlighet att vara i gemensamma utrymmen för att både äta och umgås. Syftet med ett korttidsboende är att man ska få möjlighet att byta miljö men också att familjen ska kunna få avlastning i vardagen.

 • service4
  En välformad fritidsaktivitet för personer med funktionsvariation kan leda till en positiv utkomst för individens utveckling och välbefinnande.
 • service5
  Daglig verksamhet och liknande sysselsättning syftar till att ge personer med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning något intressant och meningsfullt att göra på dagarna.
 • service6
  Profilboende är ett boende med en särskild inriktning, ett vård- och omsorgsboende med specialkunskap utifrån en särskild diagnos eller funktionsnedsättning.
 • service7
  Hjälpmedel är olika produkter som är skapade för att hjälpa funktionsnedsättning. - ska förebygga förluster av funktion eller förmåga- förbättra eller bevara förmåga eller funktion.